ΕΤΑΙΡΙΑ

Το ΙΚΤΕΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ της Δράμας. Θα μας βρείτε στο τέρμα 1ής Ιουλίου (Δρόμος Δράμας - Καβάλας δίπλα στο carrefour). Σε μια έκταση 6500 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων το ΙΚΤΕΟ ΔΡΑΜΑΣ είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει.

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Σ&Π Σταματιάδη είναι το πρώτο στο νομό Δράμας που παρείχε τέχνικο έλεγχο δίκυκλων οχημάτων καθώς και σύγχρονη γραμμή ελέγχου βαρέων οχημάτων – φορτηγών.

Υπάρχουν 3 (τρεις) διάδρομοι ελέγχου εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα ελέγχου. Διάδρομοι μοτοσυκλετών, επιβατικών ι.χ και μικρών φορτηγών έως 3,5 τόνων, βαρέων οχημάτων φορτηγών, ρυμουλκούμενων (καρότσες), παντώς τύπου λεωφορείων, βυτιοφόρα (ADR), φορτηγών ψυγείων (ATP).

Άνετος χώρος πάρκινγκ και μεγάλη αίθουσα αναμονής όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη του ελέγχου, καθόλα τα στάδια του, όπως αυτός εξελίσσεται ενώ απολλαμβάνετε το καφεδάκι σας.

Kαμμία οικονομική επιβάρυνση σε κάθε περίπτωση επανελέγχου